Friday, June 28, 2013

Saat Terakhir.

Assalamualaikum

Saat terakhir berakhir bergelar pelajar dan berada di bumi Sintok sebelum meneruskan perjuangan sebagai pelajar praktikal pada Julai ini. Serius terasa sebak, 3 tahun di sini bagai baru semalam mendaftar sebagai pelajar. Saat berpisah dengan teman-teman yang ada adalah saat paling sebak.
 Segala yang kita lalui akan sentiasa tersemat dalam ingatan. 
Terima Kasih Sahabat. 

Sesi Photoshot yang tidak lengkap jumlah model.
Hanya mampu bertiga kerana yang lain sibuk dengan urusan masing-masing.
Maaf kepada jurugambar yang penat melayan karenah kami sampai gambar sendiri tak banyak.
>.<










jurukamera yang kepenatan. >.<
budak yang tak join.

Semoga ukhwah kita terjalin erat untuk selamanya. Amin. :)

Jumpa lagi di lain masa sayang-sayangku.

Sahabat yang baik itu sangat berharga tiada tandingan. :)

-Wasalam-


5 comments:

SYAH'IZZAT said...

3 tahun kejap je kan?
huhh masa cepat je bjalan.
i ni ble la nk abis study ni..

NUR AYNIE said...

syahizzat: a'a cepat sangat rasa macam nak start balik jer 3tahun tu hahaha

Princess Peanut said...

dh abis ke..cepatnye..xpe lepas nie praktikal plak kan...gud luck =)

niesasukasuki said...

Omaiiii syimukkk baruk perasan ada pic mek sia juak hahahaha! Adeyaiii nyelit alu jak kmk lok hahaha.

NUR AYNIE said...

niesa: haruslah selit. semua laling sarawakiannnn mesti ada bah hahahaha