Saturday, November 12, 2011

start to blogging again..=)

ASSALAMUALAIKUM


wahh....lama jugak aynie tak aktif sangat dalam dunia blog nie..
tapi yang paling terharu masih jugak yang sudi singgah kat blog aynie nie 
untuk blog walking and tinggalkan komen...
terharunya...
nak nanges dah nie...
opssss...over di situ...=)


Start hari nie Insyallah aynie akan start update entry lagi..
tapi kalau ada personal entry tu jangan muntah plak yer..=)

ok done...pasnie nak update entry baru jemput bace erkk...=)

muahhh! sayang korang...=)


5 comments:

mizmarmalade said...

Jom jom start blogging again... aynie mmg da lma senyap.. heeee :D

misz sheyla said...

haa..kemain lame senyap...huhu

NUR AYNIE said...

mizmarmalade: hihi..ok...

sheyla: lame ke?? hihi dah nak aktif balik dah nie..

AmyZana said...

muah !
love u too ! :D

afiqazizan said...

Dah lama awak tak update blog..akhirnya akan rajin berblogging balik..:)