Wednesday, June 8, 2011

aynie dah KAHWIN?????


semalam 
07 MEI 2011....
aynie selesai dinikahkan dengan
*

*

*

*

*

KIM HYUNG JOONG

hahahahah~~~~gelak besar tergoleng2 hahahaha
sebenarnya semalam kakak saudara aynie yang 
menamatkan zaman bujangnya...hihihi
aynie??? belom lagi laaaa...
dalam 3tahun lagi kot hahahah



nak tengok gambar diaorang kawen?
ni dia..

baru lepas akad nikah...

gambar sanding belom boleh upload hahaah~
nanti2 jer la...
=)

ok tu jer la entry kali nie yer...
len kali update entry kaw2 punyerrrr...=)

asssalamualaikum..
daaaaa~~



6 comments:

nelly said...

ingatkan memang dah kahwin ~

Arpiiz said...

kalau tengok dekat dashboard tu, memang nak percaya dah ni..huhuhu

a t i e n :) said...

igt kan memg lah aynie dah kahwin . terkejut berok atien . dlm ati atien lah "smpi ati aynie x ajk atien" hehehehehe :)

sha said...

pakai tudung mcm bertunang jer.
Mula2 tgok pic, mmg percaya Aini dah nak kahwin.. hihi~

p/s: tak sudi letak my blog kat list Sintokkian ke?

NUR AYNIE said...

nelly: belom g hihi...

arpizz:jgn percayaaaa...hahah

atien:hihi belom lg syg oii...kalau betol2 aynie buat special kad jemputan utk atien hihih..

kak sha: jgn percya pada gmbr hahaha...
pasnie letak yer...=)

Elih Japahar said...

argghhh...ingatkan betul~~! :D