Friday, April 8, 2011

kachi??~~!!!!

lepas jer kelas HUBUNGAN ETNIK td
selesai..(2PM)

aynie, nisa n ema serbu station bas utk ke
CHANGLUN~!!!

hahahha...
jalan lagi ish2~ asyik2 jalan...
hihihih....

dengan berbekalkan rm6 utk tambang bas 
kita berjaya sampai ke destinasi...

kami sume ade tujuan g CHANGLUN

nisa:::> baiki laptopnya yang tak dapat nak di charge

ema::::> beli tudung untuk ibunya..

aynie:::::> MAKAN ~!!!

hahaaah~
mengada jer nak g CHANGLUN tu sebenarnya 
hahhaha~ boring duk dalam bilik sorang2
hihhihi

so setelah sampai g la MARRYBROWN
utk mengisi perut yg kelaparan...
setelah kenyang hantar laptop utk 
di soalsiasat...

pastu apa lagi~!!!

SHOPPING~~~!!!!!

ahhahah~hampir pukul 7 g ambik laptop
tgk bas FREE  blom sampai..
g lepak main buaian kat MARRYBROWN

dlm pukul 9.45pm bas sampai...
org ramai mula berasak2
bila pintu belakang bas terbuka 
kami ber3 excited terus melompat masuk~!

hahahah~!!!
kami sungguh gembira n senyum bangga
dapat masuk bas yang ber"aircon" sambil duduk
org lain berasak2 nak masuk 
and ada yang berdiri hahah~

pintu ditutup dan bas pun bergerak...
tiba2 terserempak dengan kawan
sama ko-k CATERING

azlan: nak g mane???
aynie: balik dpp(hostel) la...
azlan: eyhhh...bas nie g  KACHI laaa...


aynie: haaaa????!!!!!!!


utk pengetahuan korang dpp or hostel 
aynie dan 2 org sahabat yg tercinta nie kat 
dalam kawasan UUM n dpp c azlan nie kat 
BUKIT KACHI
mmg jauh gilerrrrrr~!!!
koz hostel dia kat luar kawasan UUM 2km kot
kalau nak jalan...

dengan hati yang runsing kami ber3 berharap bas 
tu masuk kawasan UUM..
namun malang sekali bas terus g KACHI~!!!



Oh My GUCCI~!!
mcm mana nie...ema mula gelabah xtentu mcm..
berfikir mcm na nak balik hostel nie..
bila sumer warga KACHI turun kami ber3 budak sesat
 nie pun pergi tanye kat ABANG dreber..

nisa: abang, leh tolong g hantar kat UUM x??
dreber: eyh, abg hantar kat cnie jer...
nisa: ala...tolong la kite ingat bas nie masuk UUM coz
hari tu kita naik bas LALUAN D(kachi) bas masuk UUM.
dreber: ye ker??
aynie: ye2..ala tolong la bang..
nisa: plizzzzzz~!!


ema>>>>nangis sudahhhh hahaah~

setelah pujuk punya pujuk abang tu pun setuju coz dia 
pun kene hantar bas tu kat area LALUAN A (dpp kami)

dreber:kalau hantar kat selekoh PROTON blh?
nisa&aynie:boleh3*laju2x

last2~ abang tu dengan baik hati g hantar sampai
depan DPP MAS
kami pun ucap TQ byk2 kali~!@=

wow~!!!
terbaek la abang nie...
memang HENSEM la bang~! hahaah~
semoga murah rezeki abang ek...
THANK YOU SO MUCH~!!!!

p/s: bersyukur sangat abg dreber tu sudi hantar kami
balik huhuhu~..kalau x tido kat tepi jalan la jawabnya hahah~





done...muahh~!!


7 comments:

Chegu Zubir said...

hahahaha..moral of the stowy..jangan men nek bas ekon je ek..hehehehe

NUR AYNIE said...

chegu zubir:baik cikgu~! nanty naik bas ade kipas jer k....=P

Arpiiz said...

lain kali kalau nak naik bas kena tanya driver dulu pergi mana tau..haha

nelly said...

lama tak masuk sini , makin comel !
hehehe

miss frog said...

hahaha..naseb ada abg ensem to..

NUR AYNIE said...

arpizz: masuk pun ikut pintu belakang mcm ne nak tanye hahah~ len kali sye tanye yer kalau x kene pijak oleh org belakng yg terasak2 nak naik bas hahah

nelly: *blushing2 hihi..TQ awk pon comel jugak hihiih

miss frog: tu la pasal naseb baikkk...=)

Chegu Zubir said...

aynie...jom join c.z review
klik

Segmen Review Bersama Chegu Zubir