Saturday, March 19, 2011

terminater~!

terminater the movie dah kuar la...

hahahah~~~

xde kaitan ok??

just aynie dah berjaya "terminate" kan broadband

CELCOM aynie tu jer...

line slow sangat huhuhu....

so kalau pasnie aynie jarang on9 jgn marah k....=)

tp kat operator tu amat la bersopan santun

naseb baik....

sebab time kawan aynie "terminate"kan broadband dulu

operator tu kuang2 ajaw ckit hihi..

yang layan aynie td ok jer siap leh tanyer 

"kat sane ujan ker??"

hahahha~~~ mmg hujan pun time tu 

hujan lebat sangat2 tau...

sampai x jelas sangat ape yang dia ckp naseb baik

dpt dgr setelah aynie tutup sebelah telinga

gune bantal hahaah~~~

fuhh~~!!!! lega bila tau xde byran tambahan

kalau x habis la duit PTPTN

hahahaha...

ok just nak bgtau tu jer..
daaaa...

muahhh~!! 

4 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, dah terminate brodband celcom ek? then lepas ni aynie nak on9 camne?

MySuaraBlog: Jom Kesan Kehamilan Cara Orang Dulu2

Ezay Hadry said...

aha ezay pun de kawan pakai brodband celcom..kat KL n kawasan bndar pun dh slow teramat skang..hehe save wit ptptn kan

Firdaus Alim said...

Apa Barang Celcom..maxis ma
terbaik lalala

NUR AYNIE said...

zwan: gune line cap ayam hihih....
gune wi-fi kot....

ezay: a'a lembab kan...ish2...

daus: maxis???? kat MAS xpakai maxis mesti gune celcom..=P hahaha