Sunday, March 20, 2011

BEN ASHAARI: TERIMA KASIH IBU !


BANNER BEN ASHAARI



Ceritakan satu kenangan yang paling anda tidak dapat lupakan ketika bersama ibu anda .. Tak kira manis , sedih , pahit atau apa saja yang ingin anda kongsikan .. 

sentiasa ingat setiap masa dengan mama...
best sangat...mama....
aynie rindu dengan masakan mama
aynie rindu dengan air buatan mama 
aynie rindu saat kita gembira sama2
aynie rindu nak peluk mama
aynie rindu bila mama senyum
aynie rindu saat mama gelak ketawa
aynie rindu jagaan mama bila aynie sakit
aynie rindu bila Hari Raya dapat minta maaf kat mama
aynie rindu sangat2 dengan mama..

I MISS U SO MUCH...
I HOPE I CAN MEET U AGAIN...
I LOVE U....
I NEVER FORGET ABOUT U...
MUAHHH~! 




  Antara ibu dan ayah , siapakah yang anda lebihkan ? hehehe...

my mum

 Apakah anda sanggup tinggalkan ibu atau ayah anda di rumah orang tua ?

i will never do it..


 Pendapat anda mengenai anak anak yang sanggup bercakaran merebut harta pusaka orang tua mereka ..

tak tau nak cakap ape...
harta dunia dikejar tp harta untuk akhirat???
hargai la orang tua anda sebelum anda 
kehilangan mereka...

ermmm....jawab la sendiri...


nak join?

>>>>>EN.BEN

8 comments:

cik najihah said...

singgah bace kisah kamu ..

Mira Amirudin said...

waaa...so sweet ;)

mas saari said...

salam singgah n follow!
memang sedih bila bercerita pasal ibu jadi hargailah ibu anda selagi mereka masih ada...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

syg ibu!! =)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. ibu kamu terbaik, sama sepertimana Mama Nadh, terbaik buat Nadh.. kita sama2 pastikan, kita jugak jadi anak yang baik, yang soleh buat mereka, dan masa depan, kita ibu bapa contoh buat anak2 kita ya.. ;)

solo molo said...

bersama-sama berusaha menjadi anak yg s0leh dan s0lehah...
serta menggembirakan mereka semasa hayat mereka...

Azza Firza said...

napa tu ? sabar ye, syiokkk, apa apa pun, entri gempak, visit mine too :

saya sayang mama saya =)

Faris Adli said...

terasa macam malas nak join segmen ben masa ni..aynie tak join ke segmen ben semalam?