Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI

aynie join segmen Ben Ashaari nie..
korang2 bile lagi jom join..
k kat bawah nie aynie jawab soalan En.Ben...

  1. LELAKI pilihan anda ? 
    err....tah la xpasti la plak...janji mata sedap memandang kot..
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    lelaki seksi?? kene pakai baju menjolok mata ke?? xyah laa...hahahahah
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    agaknya kot...bila dah dpt pikat buat2 donno...hahah...xde la..depend dengan keperibadian seseorang tu jugak la...
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    mcm na tau nie?? hahahah....xnak la kongsi2 walaupun sharing is caring...hahhaha
  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    mcm yang biasa aynie lakukan...biarkan jer dia dengan perempuan tu...n walk away myb aynie bukan yg terbaik utk dia sampai dia kena cari pompuan lain...(baik kan??=_=")
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    yang nie pun depend dengan perangai org tersebut...majoriti lelaki la kot hahah...
  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    errmmm....tah la...xtau la plak sape yang lebih setia...huhu
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    yes i am...hahah....susah nak buang cemburu tu...tp xda la over kot...=)


    ok done...
    hihihi...

12 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

Fyqa said...

cemburu tnda syg kan.
:)


suka bca pndpat org mcm2 jpwan...

hihi.
salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

macam-macam japawan ada...
ser0nok baca...


salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

bUdak maCHo said...

ololo....touching...hehe

~~ytazzizzaty~~ said...

cewah3......ahhahah..........

Fuuyooh said...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

no sharing key...;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 TeNGah MaLaM BaCeR uR oPiNioN.... (^_____^)V

zOeY zAu YaH said...

mcm2 abg ben tu kan? rjn kamu join tp bgus nih.

sekamar rindu said...

salam...

suka baca entri awak..ni

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Dda Ly said...

kamu mmg cool..hehe kalau akak, tau je die curang..apalagi? perang laa..hikhik

meh ke rumah..
~health centre~
keep in touch ye..♥♥♥

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html