Monday, December 26, 2011

diary for today..=.=''

assalamualaikum

semalam tak dapat tido sampai pagi
so mata lebam digagahkan jua pergi kelas...
naseb baik dapat focus dalam kelas...
balik hostel lepas kelas terus "pengsan"..
sampai pukul 3 petang =.="

bangun jer, online check FB kalau-kalau
ada hal penting or inbox dari awak...
takde hal penting so terjah blog...

lepas tu kawan mai kat bilik ajak g Pusat Sukan
main basikal...
memang dari dulu dah nak g tapi ada je halangan so
pergi gak la get ready lepas asar g terus...

so sampai ke Pusat sukan ambik basikal yang
dapat muat 2 org tu...
then kayuh la bersama-sama..

ala-ala yang pakcik and makcik ni guna....sweet nyaaa...=)

kami g tengok rusa..=)
comel...tapi busuk..=.="
then g jalan-jalan selepas setengah jam
kami pun hantar la basikal tu balik

tiba-tiba rasa pening nak pitam...
itu la exercise lagi time puasa dah la tak sahur..
serius pening gila-gila sampai nak termuntah...
air takde maybe ditakdirkan
supaya aini tak pecah puasa kot..


so terbaring la aini kat bangku stadium tu dalam setengah jam
nasib baik kawan tolong urut tengkuk and bahu...
tapi serius rasa menyusahkan diaorang...
*sorry korang saya termenyusahkan tadi..
ape-ape pun sayang koranggg....=)



disebabkan tak sampai hati biar dia orang tunggu lama-lama
aini gagahkan jugak bangun and berjalan g station bus...
kat station bus baring lagi dah tak peduli kat orang sekeliling
sebab pening sangat-sangat
sampai mata rasa macam terlebih zoom jer...

balik tu tinggal 5 minit jer lagi nak maghrib
so g cafe order burger benjo dengan air kiwi
nak bayar tu pun siap letak kepala kat kaunter kejap =.="...

pastu g bilik ingat nak rehat jap tapi ada benda kene print
sebab kene hantar esok...
terpaksa la gi lab kat bawah kejap edit-edit then print..
pastu mandi solat
akhirnya baru la dapat rehat atas katil...

seriusly sampai sekarang rasa pening..=.=''

ok nak try baca nota dulu

P/s: Jangan beriadah kalau takda energy..=)



4 comments:

Cik Yatt said...

kite..tak pose pon mlas sukan heheh

sstandsforsuraya said...

bestnye basikal dpt dduk dua org.. kalau malas biar org depan jea yg kayuh... hahhaha.. btw.. smige cpt smbuh... tke care...

afiqazizan said...

Kena dapatkan tidur dan rehat yang cukup..baru lah ade tenaga yang banyak nak lakukan aktiviti riadah..:)

shadreamy said...

uish, apa ni dear..

jgn la buat mcm tu lagi. tak baik tau.