Saturday, December 17, 2011

Katering III = Last Class


-assalamualaikum-

hari ni last ko-k untuk sem nie...
yahooooo...haha...

so kami buat Kek Span hari nie..
tapi tak macam span pun..
macam kek biasa jer..hihi..
nak resepi? 
tengok kat bawah kalau tak cukup besar
sila 'right' klik and bukak 'new tab' k
untuk zoom hihi..


resepi nyerrr...

rupa kek before dihiaskan

rupa kek setelah dihias?? 

*


*


*


*


*

tadaaa...


kawan nye hasil kerja

yang nie lecturer buat and dah dipotong.

mana hasil kerja aynie and partner??

ada...tapi kebudak-budakkan hihihi...

tak cantek sorii...

kami tak proffesional ok...

first time kot buat kek ada aising..hihi

tadaaaa....

*


*


*


*


sila jangan gelak..tau la tak cantek....=( 

tapi kawan yang makan tadi puji tau kata rasa kek ni
agak sedap walaupun simple jer...hihi

ok 
-tata-

p/s: sila cuba kalau nak rasa hihi...




1 comment:

afiqazizan said...

Cantik hiasan dekat kek itu..:)