Wednesday, November 30, 2011

Bowling Vs Sintokkian Gathering

assalamualaikum

hari nie adalah hari di mana warga sintokkian
sibuk nak buat gathering antara blogger UUM
tapi malangnyaynie tak dapat join 

sebab pensyarah EEP buat perjumpaan terakhir untuk
main bowling...diwajibkan ok...
berserta ugutan akan di"fail"kan 
pergghhh...tak ke cacat result kalau "Fail"

warga sintokkian silampuni saya hikhikhik...

so ni gambar time main bowling..

*pssttt..first time main ok..

maap kabur yer...hikhik

camera tak berkualiti..



pakai kasut dulu..=)

pihak lawan










nampak tak?? of coz tak hikhik..bagi malu jer mark aynie tu..=(


ni la rakan seperjuangan *muka dirahsiakan =)


ni la pensyarah kami =)




hadiah besar bola bowling hikhik...

pensyarah sempat belanja iskrim lagik hikhik suka2...
so tu jer la cerita hari ini..=P
*maap muka sendiri tak leh tayang pucat sangat hikhik
segan-segan...

*p/s: sintokkian please buat gathering lagi nak join nie..
sob..sob..sob...=P


2 comments:

sha my heart said...

tak pe, ada masa jumpa lagi.

best la lecturer ajak gi main bowling. cool giler lecturer =)

NUR AYNIE said...

insyallah..hrp2 dpt la hikhik...

best2...sonok gak first time main..
rse xnk blik pon ada hiikhik