Monday, May 23, 2011

GATHERING~~!!!!

ACTIVE BLOG!!!!

alhamdulilah....syukur exam dah selesai...
tapi busy pulak dengan PROGRAM BAKSIS untuk sem depan
nak minta sign pengetua dengan fellow pun susah huhuhu~~
dah-dah tak yah nak tacing2 kan...=)

nak story nie...=D aynie adalah salah seorang
ahli group
 SINTOKKIAN BLOGGER
kat sini sumer warga UUM yang ada blog..=)

semalam kan pada tanggal
22 MEI 2011
warga SINTOKKIAN BLOGGER nie pon
membuat GATHERING unformal kat COOLBLOG.
hihihi~~

tapi yang datang cuma ada 7org jer...
sedihkan..
tapi FUN giler...
hahah~~

sape jer 7 org tu??
nie nak bagitau nie...

1.EFYNA DIDI (admin a.k.a founder)
seorang yang ceria dan banyak cakap..biasa la DIVA kan3...
disebabkan ada dia gathering kita orang tak sunyi...
dia tolong memecahkan kesunyian =)...i likeeee~~

2.ARIFFIN JANAL (admin a.k.a ARTIS)
ARTIS??? takyah nak google segala cari nama dia k..
sebab dia artis yang menggelarkan dirinya artis hahah~~
aynie pon tak tau macam mana dia leh jadi artis hahah~~
yang penting...dia nie murah senyum hahahah....nak ngorat??
baik takyah ye...artis nie dah ada makwe..=)
yang paling penting time gathering tu...
dia la yang kejam sekali buli junior a.k.a aynie..kejam2...
tapi sebab kan dia and efyna kita orang gelak2...
funnnnn~~~=D

3. FIRDAUS (admin a.k.a muka seram)
kenapa muka seram?? tah..dia sendiri bagi tau muka dia serammm
"owh..pelissssss" tu trademark dia..(aynie suke tiru hahahaha)
time gathering tu dia senyap jer....tak banyak sangat cakap...=)
maybe takde idea kot..hahah~~

4.MIMI DYANA
erm...nak citer ape erk?? sebab mimi nie dia nie
just suke bace komen kat group jer...
jawatan "PEMERHATI" la katakan..
tapi mimi nie kira rapat dengan "ARTIS and DIVA".
diaorang dah gathering kecil-kecilan awal dari yang lain hahaha~~

5.SUHAILI SUE KECIK
nie orang pertama yang aynie penah gathering
dalam SINTOKKIAN GROUP..
kita gathering berdua hahaah...
(gathering kah itu?? atau together??)
kami berdua memang dah plan untuk jumpa tapi yang first plan tu
tak menjadi...
so kami pun plan jumpe kali kedua..
wahh~~jumpe MARSHANDA~~ =)
cantek ok..walau pun kecik..=)
time first jumpe tu segan la sebab cuma komen mengomen dalam
FB je kan plus lagi aynie nie PEMALU..=)
time nie kita just sembang biase-biase jer tentang study..=)
yang ke2 tu plak kita berdua g same2..dah kurang segan nye..
so kak sue la org paling aynie kenal dalam group tu..=)
kak sue nie pun kira pendiam gak la...=)

6.FAHAMI IREZUMI (famy a.k.a gaung)
yang nie memang suke menyakat...=_=
tapi emosional lebih jerrr....hahaha~~
dia tak berapa aktif sangat dalam group nie..
dalam group lama dia kira agak aktif gak la...
time gathering tu dia banyak kene kan orang...geramm~~!!
same jer dengan ARTIS tu...mentang2 saye junior + pendiam..
hahah~~

aynie??
time gathering tu aynie jadi tukang gelak and
mangsa buli senior ku yang tercinta nie....
but really FUN...enjoy sangat2...
suke3x...
len kali kita buat lagi k...=)

untuk pengetahuan korang..admin group nie ade 4 tau
tapi yang last sekali tu tak datang...iaitu admin
PENDEKAR PETAI
geram jugakk la...sebab kita nak jumpa dia..
memandangkan dia admin otai + senior sem last...
takde rezeki nak jumpa nak buat cam ne kan3x...

SEM DEPAN KITA BUAT GATHERING LAGI TAU...
=)
I LIKEEEEEEEE~~~=D










15 comments:

Firdaus Alim said...

Nice One ;)

NuraftinaDewi said...

waaaaaaaa.... rugi x itooot...:( tadi ada exam...:( huhuhu... korang njoy ye.. besh2...:)

peyansanstaro said...

sangat xadil..
buat time aku sbok nak dduli exam..

MisApple said...

untunglah dapat gather kan.
meriah , meriah.
hahaha.

Telaga Putih said...

wahahaha suka nya my cheesecake ni.. ehehhee

Cyiro Riyashi said...

xde promosi kot sebab tu ramai xdtg...group ni dh lama ka wujud..actually group nie akan jadi meriah kalau promosi d buat secara meluas..byk blogger yg menyembunyikan diri..=)

Ariffin Janal said...

nice :)

NUR AYNIE said...

daus:makceh~~=P

dewi: xpe next time kite bg lagi bnyak haha

peyan: nak buat b4 admin balik rumah..=)

misapple: best2..walaupon simple..

telaga: hepi glerrr~~=)

cyiro: group nie khas untuk pelajar uum jer..ahli group byk tp ade yg tgh exam n dah balik kmpung hahaha...

epin: artis dah puas ati? =P

♥yaya budak suka embun♥ said...

xtaw pun ada gath..kalau tak leh jumpa :P

Telaga Putih said...

hepi gyler smpe lupa kt saya kn.. sob3x~ :(

sha said...

Jeles x berkesempatan join~

NUR AYNIE said...

yaya: aie xtau ke?? sob3x...

telaga: lupe sgt2 hahaha..=P

sha: len kali join ye haha~

LiLohOnEy said...

ha, sem dpn buat masa aku dtg.

baru la sempat jumpa

PendekarPetai said...

hahh petai tak dtg?? sape petai tu?? teruk toi dia kan... hahaha.. sori aini...... huhu

Telaga Putih said...

pergh! smpe ti.!! xmo kwn!!!!