Thursday, April 14, 2011

terHARU~~~!!!!!

wahhh.....
baru jer on9 n check my comments 
mane tau ade yang sudi join bloglist aynie lgi kan...

so dengan selember nyer tekan la kat kotak COMMENTS
ingat kan myb ade la sorang dua yang nak kene terjah..

dengan muke terkejut berok nyer..
aynie tgk ade 25 org baru lagi nak join...

GEMBIRA sangat2...
ingatkan xde org nak join tau,,
xsangke ade jugak yang sudi terjah blog aynie n
join my bloglist...

so disebabkan 
org yang join pun ramai...
aynie ambik keputusan utk 
buang 30 org yang join...

issshhhh~~~!!!!
xde2 GURAU JER TAU

AYNIE AMBIL KEPUTUSAN UNTUK
KEKALKAN SENARAI BLOGLIST NIE
UNTUK 3 BULAN...
BLOG YANG BERJAYA MENARIK HATI 
AYNIE AKAN KEKALKAN KAT BLOG NIE SAMPAI
AYNIE DAH BOSAN...

 so yang belom join tu join tau...=)

THANK U SO MUCH
FOR JOINING...
LOVE U ALL...
=)

p/s: sori yang belom diterjah tu aynie akan terjah lepas nie tau
jgn risau...=)


7 comments:

misz sheyla said...

halaa...tamoe la bosan2 ngan kite...hukhukhuk

miss frog said...

weeee..aynie dah on9...

waniey hazwaniey said...

hope blog saye tak dibuang. huhu. blog saye maybe tak bape mnrik sebb tak rmai fllower. huhuhu.

MiSzy DiaN said...

dtg jemput aynie join lucky draw..
:)

Rahmad said...

wah terharu ker aynie..

bnyak orang join bloglist awak kn..
hehe

aku pown nak buat bloglist tp takut xde org nak join..huhu

ZWAN SABRI said...

bloglist? apani? cambest jer.. nak joinlah. tp camne? cecite cecite.. huhu

NUR AYNIE said...

miss sheyla: hihi~ xpnh bosan g blog awak..=)

miz frog: hepi nyer dier..=)

rahmad:buat jer...mesty ade yg join termasuk aynie hihihi

zwan:xyah join pon xpe sebab aynie pelanggan tetap blog Zwan hihi