Saturday, April 23, 2011

"join bloglist atien abern"



comey tak si blogger nie??
dia nie kawan blogger aynie yang paling tegar la...
dia la kawan blogger first aynie...
kalau ade entry baru jer mesti akan singgah blog dia walaupon 
sejak 2 menjak asyik nak terajang BERUKBAND jer keje..
*jgn marah nanti tak comel hihi~

ok2 aynie nak join bloglist dia...
yer la kalau bukan kawan nak sokong sape lagi kan2..
hihi~

syarat2:
1 . buat satu entry bertittle kan "join bloglist atien abern" 

~dah siap~

2. letak banner atien yg kat ats tu , yg wrne pink tuh . n korang citer sikit kenape n mengape korang nak join bloglist atien nih ?
 cnth : nk join bloglist atien sebab sye masih baru dlm dunia blog n nak kenal setiap blogger yg terhangat di pasaran nih .

sebab nak sokong atien dalam dunia blogging
=) biar kiter sama2 fofular nanti ahah~
leh lawan dengan Encik BEn hihi...
plus lagi aynie mmg tamak ckit nak traffik lebih2 hahha
xde la...sajer nak sokong kwn2 blog nie..=)  
lagipon dah pomise nak join hihi~


3. promote la kat kawan2 korang suro join bloglist atien nie (bole tag 2 orng untok join bloglist atien nih )


4. kalau bole korang jadik la follower blog atien nih . senang la klu kaurang nk tau berite2 baru . klu x follow , n terlepas berita terhangat di pasaran jgn slahkan atien ye ? hehehe .


dah lamer gilos follow blog atien comei~~ 


5. nyatakan kan korang bie blogger jenis ape . antarenye : korang nie blogger jenis cool ke , hot ke , blogger baru ke , blogger berjiwa comel ke , berjiwa kasar ke , blogger berjiwa rock ke ,  blogger wajib singgah ? bole ?

aynie blogger comei, cun melecun tiada tandingan..
hahah~merepek jer keje aynie kan3x...hahaha

aynie BLOGGER  JIWA KEAYUAN
cewahhh~
=)


6. eehhhh , tu je lah . x ade lagi da syarat penyertaan nye . haha . senang je kan ? so , ape lagik . join la ye ? sayang korang . hehe . 

ingat ade lagi...hihi 

7. tarikh tuto : 7 mei 2011 . ( bloglist akn di tutop klu kureng penyertaan . hee )

otey~!!

jom join beramai2...
=)


6 comments:

Telaga Putih said...

oooo tag xbgthu!!!

btw, kena tag lg...

http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi_23.html

NUR AYNIE said...

hahah~ tag dirahsia tuuu hahha

Telaga Putih said...

bungekss la rahsia mende... =.="

Cute MuM said...

Salam Kenal..
Cute Mum pon join bloglist nie..
Jom join teka-teki cute Mum..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/teka-teki-by-cute-mum.html

NUR AYNIE said...

insyallah kalau aynie ade mase yer..=)

a t i E n a b E r n ! said...

thnak aynie coz join bloglist atien . thank sgt2 ye :)