Thursday, April 28, 2011

bedroom~!!! i like







nak bilik tidor mcm nie....=)

ok tak??


14 comments:

hanizeyecandy said...

best juga ada swimming pool kat dlm bilik.. or is it bilik kat dlm swimming pool? hemmmm..

~$AKURA M!AKA~ said...

wow bez tu..ske due2..hehe.. =PP

Arpiiz said...

saya pun suka juga, bangun2 je terus terjun dalam kolam..hehe

Far8 budak baik said...

nak bilik yg dasyat2 je..
kolam siap..
kang golek2 masuk dlm kolam tu..
hahaha =p

shua . said...

haha . cam best je bilik tido camni . klo rase bosan terjun je lam air tu . haha

Cik Zeeta said...

sangat chantek biler ianyer jd milik kter ^^

dean said...

tdo dlm kolam jeq la sng

ZWAN SABRI said...

klaw cengginilah gayanya, zwan pown LIKE juga.. HEHE

AJ Joket said...

OMG....Cantiknyaaa!!!
mana kamu curi ini gambar cik aini oiii...hehehehe
pokcik google erk...cantik kowt....
kalo da bilik lagu nie mmg ssh lg la nk bngun tdoq.....hehehhee

Rafidah Farhana said...

Kalau macam ni, memang tak tidur la, cantik sgt!!

mOhD hAfiz said...

lpas bgun tdo jek trus trjun kat air

Anitafasha said...

Memang best kalau dapat bilik tido macam ni tapi sy tak boleh kot. Ne tau kot terjatuh dalam air tu lemas pulak sbb sy tak pandai berenang. Hikhik

Rahmad said...

wah bestnya..ada kolam renang sebelah katil..

kalau bangun pagi jer trus berenang kat situ...

a pis of art said...

saper punye design? best btl..