Friday, March 11, 2011

mission murni...

bangun jer pagi nie aynie dengan penuh semangat menanam azam yang tinggi menggunung..

"AKU NAK STUDY ACCOUNT UTK EXAM NEXT WEEK~!"

*hakikat bangun2 dah tengah hari...=_=" ala cuti day kan...hahaha

penuh semangat g toilet nak mandi...*kantoi xmandi pagi..

terserempak dengan jiran sebelah...senyum jer..=)

berlenggang2 menuju ke toilet sambil dalam hati berharap....

jangan la ada masalah air malas nak memulakan aktiviti angkut mengangkut nie...

putar pili paip...air keluar dengan melimpah ruahnya...

SENYUM bertambah lebarrrrrr...^___^

lalu lagu ''ENJET-ENJET SEMUT'' mula berkumandang di toilet yang tersergam indah ibarat pentas di Dewan MAS...

habis mandi terus ke bahagian mencuci baju...lalu lagu spider zaman lampau berkumandang...

"gosok jangan x gosok" ooo..yeahhhh~~~~

selesai semua yang perlu dibuat di bilik mandi..packing2 balik bilik...

pakai baju pastu kita tampal bedak banyak2 nak g jemur baju nie...semesti cantek2 sume org nak tgk nanti...
*sila2 muntah d toilet masing2...TQ

pastu kuar jemur pakaian..pesanan roomate "tolong ambilkan baju sy takut hujan turun..TQ"

so dengan rela dan ikhlasnyer aynie pon mengikut arahan...

siap mission menjemur baju...jam menunjukkan pukul 3.06pm

dalam hati "g beli makanan jap..lapar plak..."

masuk bilik pasang tudung yang paling gojez turun ke cafe....

beli nasi bungkus bawa naik..kang makan kat cafe byk pulak yang nak join mkn ishhh...xleh2...

masuk bilik + lock pintu utk keselamatan..

baca doa mkn then makan dengan rakusnya...15min kemudian selesai makan....

check handpon alamak 10-10 handpon lowbat kene charge nie...

sambil mengecas on9 jap gune hp...mane tau ade org nak ngorat2 kat fb..lalalala...

kat wall terbaca pasal TSUNAMI kat JEPUN...aduh kene on9 gune laptop nie perkembangan semasa...

buka laptop on9 tgk video...alamak terok nyer....harap2 Malaysia selamat dan dijauhkan segala benda2 nie..Amin...

maseh lagi on9 + mengupdate BLOG

akhirnya....aynie masih lagi di depan laptop dan buku ACCOUNT maseh lagi tertunggu2 untuk dibuka...
jam menunjukkan 07.23pm...

xtau bile nak buku tersebut..hahahah~~ mlm nie kot...lalalala~~~

done...daaaaa....=)







4 comments:

a t i E n a b E r n ! said...

hahahah..ape laa aynie nie ...nak kene dende nie .. hahahah ... update belog je ye .. huhuhuh ...

Arpiiz said...

haha, ingat kan dah jadi diari entry ni..^^

NUR AYNIE said...

atien:hahahha~ alamak atien nak dende aynie ker?? lariiiii....=)

niesasukasuki said...

tq ambikkn baju tdik.hehehe.