Tuesday, March 1, 2011

"Header ku Cun seperti Diriku"

❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀

sebab kenapa Kak Khumaera kene buatkan header untuk aynie?

sebabnyer...aynie mmg lemah dalam buat grafic2 nie...
header yang ader nie pun main copy + paste gmbr jer
dah tu xpandai edit2 plak..owhhh tidakk~!!!
so sad~~!!!!!


aynie pun teringin gak ader header cantek2 mcm 
yang Kak Khumaera punyer...
*ke Kak Khumaera sememamgnyer cantek???
 confius2..@_@

=) 

so harap2 aynie akan jadi the luckiest person in
this world yang dapat

 HEADER CANTEK DARI KAK KHUMAERA

*bukan nak puji lebih2 tp hakikat ok??
=)

ok siap~! 
harap2 la dpt~!!!
nak g doa dulu yer...
daaaa~~~


5 comments:

misz sheyla said...

kan kite pun nak header cantik2 gak... :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aloloo..thanks dear..doa byk2 ea..moga diperkenankn.. ;)

NUR AYNIE said...

sheyla~ kan3x....jelez kan...huhuhuu sebak3x..sobb...sobb...sob...

kak khumaera~ harap diperkenan..amin...fuh~! kiri fuh~!kanan =P

a t i E n a b E r n ! said...

waarrgghh ! atien pon nak menempah laamcm nie.. huhu ... bape hengget ? huhu

NUR AYNIE said...

atien:yang nie kak khumaera buat mcm competion kot...xtau la bpe harge kalau dier buat tempahan...hahaah