Wednesday, March 9, 2011

Baru Tersedar~!

kenapa la tajuk entry nie mcm nie??
xde tajuk len ker??

sebenarnya aynie nak bagitau 
yang aynie baru tersedar 
bahawasanya
rakan2 disekeliling aynie dah ade
org yg punye..
maksudnye dah ade 'kapel' la...

rupe2nye dalam group kami
THE BEAUTY n DA BOMB
*bukan nama sebenar*
nie cume aynie jer yg belum b"kapel-mapel"
nie...isshhh...mcm na la aynie
leh xperasan plak yer...hahahah~~~


hahahha~~~
tp yang pelik kan kat "mukabuku" a.k.a FB
bila ade je org yg xdikenali inbox or chat
diaorang rata-rata xpercaya yang aynie nie
xde "kapel"

contoh chat:
En.Z: awak nie mesti dah ade kapel kan3x?
Aynie: xde la...nape plak awk kata mcm tu?
En.Z: bohong la...xyah la malu2 bagi tau je 
dah ade BF kan senang...
Aynie: la....xpercaye plak mmg xde la....
En.Z: muke mcm awk xde bohong tol...
Aynie; kenape plak ngn muke sy?? muka makcik2 ker??
sampai awk kata mcm tu...
En.Z: ade plak muke makcik2...muke comel mcm awk
nie mustahil xde org punye...

dah2 korang jgn nak kate aynie perasan
kate aynie reka sendiri ayat2 diatas...
semmgnya betol gtu...

muke mcm nie comel???


xde nyer aynie nie comel...
dalam gmbr2 boleh la bajet cute..
realiti nyer????

xsama sekali..
org tgk pun leh kate mcm nie
"tgk muke dier tu..ishh nak muntah aku.."

ha~~!!! 
xcayer??
terpulang la..tp honestly..aynie mmg
xpandai nak edit2 gmbr nie..
kalau ade gmbr edit pun tu kawan yg tolong buat..
tu pun ade la sekeping 2 yg di edit...
so kebanyakkan nye mmg ori...

nak tau x?? 
aynie sendiri terkejut tgk hasil gmbr
 yg ditangkap tau...
*kalau comel la..* 

pelik kan~~ hahahah....

dah2 la aynie oi..
tah ape yg ko merepek nie...ishh
xde keje len ker???

hihi...
sorry koz korang bace entry tah ape2 nie...
nak SHARE jer..
so jgn marah yer....

sayng korang..
muah~!!!!
daaa~~~





8 comments:

NARDtheNERD said...

setiap orang ada angle cantik dia sendiri...
hehe.
:))

bun said...

abang aja
kalaw men chat ngan orang tak kenal jangan jujur

die tanye dah berpunye,cakap je dah
kalaw tak nanti dorang memandai je

erk, sori!!!

gigiAriEma said...

x kapel pon xpe dear.. tak serabut kpla.. :)

NUR AYNIE said...

nard: ye ker??? hihihi...=)

bun: gitu ker?? ooo...nanti aynie nak buat gtu gak la..hhihi

gigi: serabut sgt ker dah kapel?? tgk roomate ok jer...hihih

bun said...

akak,sorry tag akak

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kawaii-handmade-ape-ke-jadah-bende-tuh.html

KiD said...

aynie: dah ada BF ke belum? (saje tanya laghik) hehehe.. lariiiiiiiiiiikkkkkkkkk

The Bee And The White Roses said...

comel bhaaa..;)

NUR AYNIE said...

kid:dah2...*ikut nasiht bun hhahah~

bee: xda eyhh...hahha