Friday, February 4, 2011

waiting 4 2morrow~

gmbr hiasan semata2..hahaha
aynie dah x tau nak buat pe dah kat hostel nie...
tdo adalah aktvt utama...hahaha
tau tak hari nie aynie tdo je keje...
bgun pukul 12 pastu tdo balik pukul 4ptg baru bgn haha...
*jgn nak ngata aku x solat tau semmgnyer aku cuti..=)))
nak g jalan2 kat dlm nie xtau plak nak jln g mane..
ye la tme cuti kan kedai kat MALL(dlm UUM) tu pun byk tutup...
sampai cafe tu pun tutup...
terpaksa la makan maggie  n roti yg ade..
huhuhu~~~!!!! sedih2...

tp mood kembali ok bile 
kwn bwak g kuar jln2 esok.....
yeay~!!
diaorg plan nak g main bowling...
yesss~~!!!!!
dpt jugak aku bergumbira ahahhah..
xde la kosong sgt hidup nie..*ceywahh
nak bli ape plak esok ye...
xtau lg hahaha...
nmpk sgt kaki shoping =)
yg paling penting aynie nk mkn kat Mc D esokk...
yessss~!

so korang nk follow??
jom g ALOR SETAR..
kalau jumpe aynie tegor2 la yer...
*mcm ramah sgt la plak aku nie...=____="
kang org tegor aku cabut lari koz x kenal
hahahahaha....

ok2..nak BW dulu sebelum nak layan movie hahah~~
korang ade movie best tak?
pass2 la ek...
dah nak habiz stok cter nk d tgk nie..
hantar kat email aynie yer...=)
menagih kasih tol la aku nie...
mcm xde keje lain jer kan aynie nie...hahahaha

ok bubye all~
muahhhhh

=____=" secara tbe2 ade gmbr kat cni....

10 comments:

Firdaus Alim said...

Changlun da ade kan boling?
ade vampire diaries season 2 da smpai episode 12 lalala

NUR AYNIE said...

ye ke?? xtau pun..=___=" xpnh g jln2 kat changlun..kat jitra n alor star jer penah...hahah sebenarnya x tau pun nak g mane rase2 nyer sampai ke alor setar la kot esok ahah~
eyh yer ker?? nak2x..hahaha

Firdaus Alim said...

owh...p la makan kt sala classic besh xtaw la law lidah hang macam mane ahahha..1 episode singgit dah

a t i E n a b E r n ! said...

changlun ?? atien penh pegi sne laa..hu3..

bbtw,,aynie !! aynie kene tag lagik laa... heee~
http://atienabern.blogspot.com/2011/02/contest-si-manis-berbaju-kurung-by.html

NUR AYNIE said...

ATIEN: Tq 4 d tag..
aynie pnh lalu jer changlun x singgah..
hihihi...

daus: nanti aynie try g mkn sane...
*mcm tau jer..
mahal nyerrr~~!!! ingat free td..huhu

Firdaus Alim said...

laLlala..penat i donlod taw..
dengan penuh kesabaran

NUR AYNIE said...

penat ek??
nanti aynie bg air hhihihi~~
ala bg la diskaun~~=P

Anonymous said...

Hahahaa...nk jugak?
p tengok komen kt blog Daus 2..
hahaha da ade syarat2

ZWAN SABRI said...

Singgah sini sambil bawak kuih bulan untuk orang yang sedang datang bulan..
hehehe

NUR AYNIE said...

aieee.....dtg bulan??? hahah..bulan bintang ker??