Monday, February 14, 2011

Contest Senyum Paling Ceria~~~~





 TUAN KONTEST>>>>NAMEE


Langkah langkah nya adalahhhh...


1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
~done~



2. Buat satu entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria. 

~done~


3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

~done~



4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.

~done~



5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D



saya gembira kerana dpt choki2 free~ hahahha..



ok tak alasan?? hihih...semmgnyer aynie dpt choki2 free
tau hahahah....
*senyum syok sendiri ade la...=__="







6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 

~done~


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)


~done~


ok selesai sudah~~~ hahaha...

so korang yg bace nie ha..

ye la awk...

join la skali yer..hahaha...

ok x tuan kontest??

1 comment: