Sunday, January 9, 2011

YAYA 18TH BIRTHDAY GA~~~~♥


ok kali nie...aynie nak join GA yg adik yaya nie buat...
baik  nyer haty dier sempena bepday nak buat GA...
ok2..
nak tau syarat2 nyer?? juz klik kat nama YAYA nie yer....
hihihihi~~~..

:::::::cerita pendek::::::
Sempena birthday yaya yg ke-18 nieh, saya
berharap sangat2 dpt hadiahkan dia special make over utk hari special day supaya yaya nmpk
extremely cantik dan menarik pada hari itu.....secantik puteri
yg turun dr kayangan....ala2 snow white tme nak kwen tu...
*mampu ke aku buat tu....xtau la...=(*
sebab tu la aynie hanya berharap sgt2 seandainya aynie  mampu kan...huhu...
anyway "happy bepday to u n b happy in all condition coz everiting gonna b ok"  
smile always....=)

ok3...tu la harapan aynie yer..huhu...
~~hepi bepday yaya b happy~~
*awal jugak la ucapan nie*
tp xpe la kan...hihi...

ok im done...
~xoxo~

5 comments:

✿ YaYa ✿ said...

he3..
bgus nyer klu bleh cntik mcm princess.. tQ tau..

NUR AYNIE said...

best kan?? hihihi...ur welccome~=)

AtiEnAbErn said...

aynie :betultu .. cumel hihi~

NUR AYNIE said...

comel lotey pasty meriah kan atien hihi~=)

✿ YaYa ✿ said...

ehh.. awk.. jum tgk hadiah2 GA yg awk j0in tu.. =) http://hernameisyaya.blogspot.com/2011/01/eh-hadiah-lar-p.html