Monday, January 10, 2011

my OWN contest~~♥

crazy love contest~♥

~JOM JOIN~
nie la first time aku buat kontest nie hihihi......
sile bg sokongan ek.... =)
mari ajak kwn ramai2 join kontest aku nie k....
kalau berminat la..... hadiah??? gerenty menarik punyerr~~~ cayer laaa
 ::::::>IMPORTANT IN4MATION BUKAN KONTEST GILA OK... CRAZY LOVE CONTEST
 KONTEST UTK ORG YG SKE NGN BENTUK LOVE =)

ok u'ol mesti buat satu entry n letakkan gambar u'ol yg ade LOVE....
xkire la korang buat love kat kertas ker o ambik bantal busuk korang yg berbentuk love tu utk bergambar
bersama2 ker...or korang edit gmbr n letak kan bentuk love ker or korang gune 
spek mate bentuk love ker...xkesah janji ade love ek... mesti ade gmbr korang sekali jgn lupe~~~ jgn plak love ade tuan love tu xde hihihiihihihiih
pic korang mesti la xmenjolok mate n 
nampak comel or cun or hensem ek...hihih nak letak brape pic??
nak letak byk pun boleh p AYNIE akan pilih yg paling3x kreatif dr sume tu ek
so
gambar yg paling kreatif akan menang~~~

futher in4mation?? klik:::::::>crazy love contest

3 comments:

nelly said...

da join !
http://nellythestrange.blogspot.com/2011/01/crazy-love-contest.html

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

SoLy SoLicious said...

join :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/02/contest-crazy-love-contest.html