Sunday, January 2, 2011

=_______="

tah la knape ngn hari nie....
huhuhu
nak tau x???
jom aynie story kat korang yer....huhuhuh

xde la....hari nie kuar g makan ngn kazen kat restoran....
n g bli barang kat kedai....
(normal jer xde ape yg plek pun kan....)

tp lepas kami g bli brg kami pun blik rumah aynie....
hihihi...
tu mseh gak ok....
 kami plan nak g rumah kazen aynie nie...
nak g minta movie kat kakak dier.....
so kami pun naik moto....


aynie yg lama x bawa moto nie pun nyebok la nak bawa kan....
selepas beberapa kali try nak strt kan moto
moto pun "hidup" la....
skali jln.....
kat jln raya tu xpat nak control.....
huhuhu....
nasib la x excident n xde keta lalu...
kalau ade keta xtau la ape jd....
huhuhuh....
kami pun singgh g kedai koz mak my kazen aynie a.k.a mak ngah
soh bli beras...


tme nak blit tu sebok plak keta nak parking kat tme kami parking tu...
sedangkan dier tau kami blom strt enjin moto pun...
so kami pun terpaksa sorong moto tu ke depan ckit bg laluan kat keta tu....
ishhh....
huhuhuh...
lepas tu trus aynie soh kazen jer yg bawak....takut2....
huhhuhuhu....

tu la pengalaman aynie hari nie...

tp aynie maseh teruskan hari nie dgn senyuman....
=)
hihihi....

xoxo my readers~~


2 comments:

AtiEnAbErn said...

aynie :Hish3 .. aynie2 .. nasib baik laa x de ppe kan ? klu x ... hmmmmmmmmmmm....

AtiEnAbErn said...

anda di tag :http://atienabern.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html