Thursday, January 6, 2011

all about~~♥

ok aynie  nak mintak pandangan blh tak??

Love Pinky


:::::Dulu:::::
aynie nie jenis yg senang sgt jatuh ♥
ye ker senang??
hahhaha~~~

x bukan senang jatuh ♥ 
tp susah nak ckp x bile dh org bwk kapel...
kire cepat simpati kot...
hahahaah~~

adui....tp bile dh kapel aynie mmg syg sgt2...
mcm nie ha muka aynie...


hihih...tp bile dh kapel diaorg senang la plak nak men2kan..huhuhuu....
benci tau x...kalau dh x syg juz tell me....
jgn la nak kapel len kat blkg plak...
kalau betul dh jatuh ♥ kat org len juz break up with me...
so xde la skit sgt hati nie....

Sorry Crying

so skrg~~~

 bila ade org nak kapel aynie susah nak terima...
 even mmg aynie dh jatuh ♥ 
kat dier...
 aynie xnak benda yg sama berulang...
p dlm masa yg sama aynie nak gak ade org "SPECIAL" syg kan3....
aduh~!
mcm ne nie??? huhuhu....

ye la aynie nie bukan jenis yg senang nak d ajak kuar...
aynie x suke "DATING"....




huhu~~...
ade ke org dpt terima?
kalau ade pun aynie dpt ke trime dier?? aduh~~~~


p/s: bg korang nak kapel tu sila pastikan perasaan anda dahulu....
jgn main redah jer....nak kapel...ish3x....
cian la kat org yg korang bakal tinggalkan lepas jumpa org len...huhuh...

Heart Pain

ok
*entry yg len dr len*
...xoxo...

Bye Bomb

Comment Here

2 comments:

nub said...

ceq serah kat ibu ceqq jaa.
ahahha

NUR AYNIE said...

sbb tu ceq kuciwa...ibu hang x ska ceq hahaha~~~~ =__="