Friday, December 24, 2010

''segmen jom berkenalan"



mari knl ngn tuan blog yg comey nie ek... sye la...
hihihi...prasan plak ekk....
ok nie sye jawab question yg dikemukakan....
wahhhh...hihi...

1.-Apakah status anda
pada masa, jam n minute ini sye maseh SINGLE ok...
hihi.....

2-Ceritakan tentang diri anda
sye anak tunggal kepada En.Samsudin n Puan Mariam...
sye menetap d Marudi Sarawak...tahu kat mane Marudi??
belek peta ok?? skrg dh 20 tahun n still stdy kat Universiti Utara Malaysia ambik course Banking..
baru sem 1 tp tahun baru nie aku sem 2 la ye tak? hahaha....
aku x kaya... hidup sederhana jer..
bagi korang yg nak kata aku anak manje tu jgn mimpi ok....
aku x manje langsung sbb skrg aku tggl ngn nenek aku bukan nya dgn my parents...
nak tau sbb nyer?? ha~~~!!! xblh...
sbb tu FAMILY MATTERs ok??


3-Ceritakan tentang Blog anda
blog aku yg bernama MY BELOVED BLOG aku buat sempena hari facebook "new profile"
bermula...aku x ingat tarikh nyer..hahaha..dsebabkan FB profile aku buruk ku buat la blog aku yg tercinta nie
sejak dr itu aku GILER berblogging sampai aku dh x peduli kan FB aku tu sgt hahaha...
aku SAYANG sgt BLOG aku nie so jgn berani2 nak caci maki ok...
penat aku decorate tau...
walaupun aku tau aku x kreatif langsung huhu...

4-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
dunia blog?? ermmmm....."mcm2 ada" mcm iklan astro tu...
kiter leh tau ape aktvt seseorg tu dr blog nyer...bg yg cter pasal diri dier la...
ade gak yg bg information terkini tntg artis n isu semasa....kita akan dpt byk ilmu n pengetahuan..
tu la yg menarik nya DUNIA BLOG....

5-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
nasihat?? FOLLOW blog Aynie tau hahaha...
ok2..kalau nak buat blog tu buat la blog yg berfaedah k...jgn plak nak caci maki org lam blog nie..
xbaik tau nmbh dosa jerr... n plus jgn nak tipu2 tntg mklumat diri sendiri tau lam blog ni koz sesgghnya diri mu begitu berharga..
hahahahha...

6-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
unik nya blog aku nie koz aku cter tntg diri aku..
korang leh tau aku nie org mcm mne kalau korang baca blog aku...
aku xde tipu2 tau lam blog aku nie....semuanya benar melainkan yang benar2 belaka...

7-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
aku akan berblogging sampai aku dh termuntah dah nak tgk blog nie...*aku xpasti bila
hahahaha...
impian nak jadi jutawan dlm blog..hahaha xde la...impian sbnar nak tmbh kwn byk2 n bg org knl aku 
ape ade nya tu dh cukup xnak la feymes....hahah....
pa kalau dpt jd feymes ape salah nya....=)

ok then aku dh jawab soalan... korang bile lagi???
 ops! aku terlupa nak ucap THANKX so muchie to Mr.Kaled didi
yg tag aku ek....
ok aku nak soh niesa , dyana ,dilla n syafiQah join skali ekkk~~

xoxo

5 comments:

:Cikgu Akim: said...

Nice story la!suka baca..semoga berjaya capai cita2 k!
kalau ada masa jemputlah ziarah rakan2 JOM BERKENALAN kat Blog saya tau!

salam perkenalan dari bakal guru SP n Biology~

NUR AYNIE said...

thnkx~~~ amin harap la tercapai...
slam perkenalan dr bakal PENGURUS BANK hahahaha

Miss Yaty said...

salam perkenalan :)

yaty pun join segmen ni...
p/s: yaty follow sini jugak ;)

dayanadarmawi said...

heyy , slm pknaln , cn we be fwen ?? hee
come vsit my blog :)dont forget 2 follow ea ^^

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih