Monday, December 27, 2010

Henna Day~

Henna day???
aku kwen ker???
xde makne nyer ek....
bukan pasal kwen la...
p nie pasal aku ngn cousin aku nie dah teringin sgt nak berinai...
pelik kan???
hahahaha 
bukan ke kehendak manusia tu pelbagai jenis so nie la salah satu nyer...
ok nak cter nie.... duduk diam2 n bace jer....=)

ok..arinie kan aku g jln2 ngn cousin aku...my grandma???
xjd follow la...koz ade org dtg umah...
kami ber2 dperintahkan utk bli sayur n ayam...
so kitaorg pun pergi la...tp kitaorg pergi isi perut dulu...
lapar beb..blm sarapan tme tu dh pukul 10am tu....
hihihiihi....

lepas mkn kitaorg pun bli la brg2 yg d pesan...pastu dgn tbe2..
 cousin aku tanye..."nak buat inai tak??"
aku pun jawab..."blh jer..."
so mula la expedisi utk mencari inai...
koz kat rumah xde pokok inai so kitaorg cr inai "fast henna"(ala2 FAST FOOD)
kitaorg cr henna serbuk tp xjumpa...so
kitaorg bli la henna jenis n jenama nie

made in pakistan

hahhaha~~~tapi stu nie dpt 3 smpai 5 jari jer....
kitaorg bli 2 satu utk aku satu utk cousin....
tggu selama 30min jd la mcm nie....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tada~~

tgn aku & cousin


xcntek sgt kan??
so jgn bli tau hahahah~

my henna hahahahah~~~~


slps siap henna tu kitaorg g pjbt pendfrtn nak renew ic...
tp masa yg diperlukan utk ic baru siap 1 bulan...
so xpat la koz aku dah nak "fly2away"
13jan nanti....
terpaksa la tunda dulu huhuu...

knpa nak renew??
sbb ic aku mseh ic tme aku umo 12 tahun hahhahaa....

nak tgk????
xleh2....hahhaha malu beb~~~=P

pastu kitaorg pun g cafe "little house"
minum2 ptg hahaa~~

tgk cousin aku tu excited nak masuk hahaha~~~

lepas minum2....kitaorg bli kasut hihihii~~~~
sbb kasut sukan aku dah rosak habezzz.....
haahahah~~~~

pastu teka kitorg g mane??
g SALOONNNNNN~~~=)))
nama nye....PINKY SALOON....
hahahah..
g cuci rambut jer....
cousin aku yg gunting + cuci rmbut....
byrn???
cuci rmbut=rm14
gunting=rm7

kiranyer SALOON paling TOP la kat MARUDI nie...
pakej tau ngn urut2 kepala + cuci muke....
sbb tu la mahal ckit kot hahaha...
mahal ker??
tah la...

pastu kitaorg pun balik pd 6ptg..... pas balik baru dpt on9....
haaaaaaaaaaa~~~~~~~~
letih2....
full actvty tau arinie....
so Aynie nak rest dulu ek....
tata~~~

xoxo my readers
muahhhhhhhxxxxxxxx

smile=)




5 comments:

AtiEnAbErn said...

aynie :pkai inai ya ? atien pon minat sgt nak pkai inai .. Tpi,, xberpeluang lagi lahh ... bttw ,, not bad laa .. =)

NUR AYNIE said...

atien: ske jugak??? nak ker?? t Aynie tlg buat kan...hihi...not bad??thnkx=)

miss tulip said...

ai2..
berblogwalking jap..
http://lurvemecuppycake.blogspot.com

misztickusz said...

eyh, kakak sy keje pej pndftran n dia cakap kalau wt ic kt tempat laen leh amek kat tempat laen ;p

ahsfantasy24 said...

mak aih..
da x sabor nk 'tut' ae?..
hehehhe...

nice..! (: