Tuesday, December 28, 2010

aynie bad mood~~~~=(

huhuhu.....arinie aku gadoh kat ym...
nak tau sbb nyer???
cume gara2 aku lmbt reply msg dier...
ye la aku nie kalau nak blogging... ym yg aku on9 pun aku lupe...
so aku lmbt la reply org yg chat ngn aku tu.....
aku tgh menulis entry tu....PENTING...
plus jugak aku nie bile dh marah sume ayat kuar (kejap jer marah)
so dier plak leh simbah api so ape lg lawan la....
hahhaha...
p satu jer la aku nie bile dah marah sgt aku ngizzz...
hahahah....
pelik kan perangai aku...
biasa la manusia nie mmg pelik pun...lain2 perangai nyer...
pastu dier pun mintak maaf
n kate nak delete aku dr kwn tagged n ym dier...
terpulang la kan...aku xkesah...
aku ucap kat dier....TERIMA KASEH BYK KOZ SUDI KWN NGN AKU SELAMA NIE
pastu aku pun out.....

*tme aku nulis entry nie leh plak satu no asing kol aku...
ishhhhhhhhhh.....maen teka teki la plak....
aku nie layan jer selagi org tu x men carut kan...
last2 dier x nak g tau spe dier...
wateva....
mls nak pk....

ok thats all *nak g mkn cucur hihi~~~
xoxo
my readers~

2 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah kali pertama follow ur blog,,,

***118

nice song..

AtiEnAbErn said...

Wah ! tahniah aynie ... cept nye tarik follower .. Tahniah .. btw jangan gado2 .. hu3